top of page
  • Writer's pictureArrelats a la Muga

1er CONCURS DE RELATS BREUS

A començaments de març ens va sorprendre la propagació del virus conegut com a SARS-Cov-2. De passar a ser un focus primordialment de la ciutat xinesa de Wuhan, va acabar arribant als països occidentals. Arrel d'això el Govern espanyol va dectretar l'Estat d'Alarma nacional i va fer una crida als ciutadans de confinar-se a les seves llars.

Aquest confinament i les mesures que l'han acompanyat han dificultat moltes de les preses de decisions que havíem de dur a terme, més encara si tenim present que teníem a la cantonada una Jornada de xerrades esportives (11 abril) i la celebració de la Fox Trail Sant Llorenç de la Muga (26 abril).

Finalment, i posant per davant de tot la prudència vàrem emetre dos comunicats per anunciar l'ajornament de les dues activitats esmentades.

Davant d'aquesta situació d'incertesa ens va sorgir una idea, que va ser la d'impulsar un concurs de relats que tractessin sobre el nostre municipi; Sant Llorenç de la Muga.


Els participants, dividits en categoria juvenil i adulta, tenien 5 dies per aportar el seu treball, amb llibertat de forma (relat curt, còmic, dibuix, poesia...)

Finalment els relats premiats varen ser els de Thaïs Oliva, amb El paradís del senyor Oliva i Anna Costa amb les il·lustracions d'Ainara Arché, amb el seu relat El follet de la Torre.


Agraïm a tots els participants, que ens varen posar les coses difícils per acabar decidint els premiats degut als bons treballs presentats.


Esperem que aviat poguem tornar a gaudir d'un concurs així, però per sobre de tot, que les circumstàncies siguin diferents!


Molta salut a tothom!





60 views0 comments
bottom of page