top of page
Weddings
ÀMBITS D'ACTUACIÓ
IMG_7250.JPG
Coneixement dels nostres monuments 

Ens esforcem per potenciar la coneixença de les meravelles arquitectòniques i naturals que ens envolten a través d'excursions, xerrades i tallers adaptats a tothom.

IMG_7663.JPG
Preservació dels nostres paratges

Ens definim com una associació totalment conscienciada amb el medi ambient. Entre els nostres objectius es troba el de treballar per intentar minimitzar l'impacte negatiu que provoquem als nostres paratges. Comptem amb un equip que s'esforça per preservar el nostre medi a través d'actuacions diverses durant tot l'any.

IMG_0186.JPG
Coneixement del medi que ens envolta

Moltes de les nostres activitats estan enfocades també al coneixement de la flora i la fauna. Procurem ensenyar la riquesa natural i autòctona que tenim tenint cura de no causar cap impacte negatiu a l'ecosistema. 

Private Parties

ACTIVITATS

DSCN3076.jpg
Excursions

Dissenyem excursions didàctiques  de diferents temàtiques que van dirigides a tots els públics. Atenen a totes les necessitats, trimestralment confeccionem un calendari d'activitats on intentem fer cabuda a excursions de diverses dificultats perquè tota la família hi pugui participar adaptant cada sortida a les seves capacitats. 

Per ampliar informació només necessites visitar el nostre blog clicant aquí!

Niños jugando en el agua
Canalla

Dins del nostre calendari d'activitats reservem dies a l'elaboració de tallers, excursions i jocs pels més petits (i no tan petits!) de cada casa.

logo PNG.png
La Fox Trail

Una de les activitats de més renom i que mereix un apartat diferenciat és la coneguda Fox Trail. 

Anualment organitzem la cursa de muntanya Fox Trail que transcorre per gran part dels paratges que envolten a Sant Llorenç de la Muga. Si vols saber-ne més sobre aquesta cursa pots visitar directament la seva web foxtrail.cat. Et convidem a participar-hi!

AltEmporda_SantLlorençMuga_1874.jpg
Història 

A més a més de totes les activitats exposades, intentem destinar activitats al coneixement històric del poble de Sant Llorenç de la Muga. Som partidaris que abans de mirar cap el futur sempre va bé fer una mirada endarrere per saber d'on venim!

Corporate Events

COL·LABORACIONS

Brújula y mapa
Itineraris

Treballem per establir itineraris fixos perquè tota aquella gent que vulgui conèixer el poble i els paratges més enllà de les nostres activitats ho pugui fer lliurement.

foto.png
Entitats i corporacions

Treballem i dissenyem itineraris fixos i temporals de tot tipus, per tots els gustos i per tots els públics enfocats a entitats i corporacions.

bottom of page