top of page
  • Writer's pictureArrelats a la Muga

2a MARXA NOCTURNA A LA SERRA DE LA QUELLA

El passat dia 5 d'agost vàrem organitzar de nou la marxa nocturna a Sant Llorenç de la Muga. Després d'un any de pandèmia força complicat, havent d'adaptar moltes de les nostres activitats i fins i tot suspendre'n d'altres, aquesta era la que tornava a posar el fil a l'agulla pel que fa a les activitats esportives.

L'itinerari era d'uns 5 quilòmetres i mig i uns 250 metres de desnivell positiu que transcorria per la zona de la Serra de la Quella. Vàrem sortir de la Carbonera en direcció al Camí d'en Joan i, a l'alçada del Coll de Vellís vàrem seguir el corriol a mà dreta obert pels companys de la Cursa de la Cirera de Terrades. Una vegada arribats a la fita del final de terme vàrem dirigir-nos cap a Sant Llorenç, no sense abans fer una mica de queixalada i observar la nit estrellada que ens va oferir aquell dijous d'agost.

A través d'aquestes línies volem agrair els voluntaris per tota la feina feta prèviament a la sortida i, de manera destacada, a l'Antoni Soler per la predisposició a ajudar-nos i encapçalar una marxa que, altra vegada, ha resultat ser un èxit. Així mateix, també volem agrair els més de 55 participants que varen prendre sortida i, en especial, a la Lola Colomer per acompanyar-nos i haver aconseguit acabar la marxa sense cap complicació!


Per ara, i fins que no s'acabin aquestes altes temperatures no tirarem endavant cap activitat esportiva, però de moment us recordem que tenim pensades diverses sortides que estem segurs que us agradaran!


Ens veiem l'any vinent; amb noves samarretes, nous itineraris i la mateixa il·lusió de sempre! Salut!




Recent Posts

See All
bottom of page