top of page
  • Writer's pictureArrelats a la Muga

4rt TORNEIG DE PING-PONG

El passat dissabte 7 d'agost vàrem organitzar juntament amb l'Ajuntament de Sant Llorenç i l'Arnau Padrosa, veí del poble, la quarta edició del torneig de ping-pong al nostre municipi. Aquesta iniciativa, que va néixer ara farà cinc anys impulsada per un grup de joves, ha aconseguit consolidar-se al llarg dels estius com una de les activitats de referència entre els joves -i no tan joves!- de cada casa.

En aquesta ocasió, i a causa de l'èxit total de participació (42 jugadors), es va fer primerament una fase de grups per a poder accedir al quadrant final de participants. Pel que fa a la modalitat de dobles, donat que el gruix d'inscrits era menor, es va passar directament a fer un quadrant de vuitens.

Aquest any, a causa de les restriccions sanitàries no es va poder oferir beguda ni menjar, però tot i això es va aconseguir vestir molt bé l'activitat amb acompanyament musical i un ambient molt més recollit i proper com és la Font Pudosa. De cara a la següent edició esperem que les mesures siguin diferents i podem gaudir tots junts d'un bon sopar de final de torneig! A través d'aquestes línies voldríem agrair a tots els veïns que van cedir les seves taules de ping-pong (ja que ens va anar molt bé poder comptar amb fins a set taules per a poder distribuir tots els grups) i a l'Ajuntament de Sant Llorenç de la Muga per haver col·laborat en la materialització de l'activitat i en el moviment de taules.

Abans d'acabar, també ens agradaria felicitar el jove veí Pau Quer que va aconseguir sortir guanyador de la modalitat de dobles, moltes felicitats Pau! Esperem tornar-te a veure a la següent edició. Ens veiem l'any vinent! Mentrestant, anar practicant!
Comentarios


bottom of page