top of page
  • Writer's pictureArrelats a la Muga

1a MARXA 4X4

El passat diumenge dia 1 vàrem organitzar la 1a marxa 4x4 dins el calendari d'activitats esportives i culturals d'Arrelats a la Muga.

L'itinerari tenia una extensió de 71km i transcorria, gran part, pel cor de l'Alta Garrotxa. La concentració va ser a la Plaça Carles Camps de Sant Llorenç de la Muga i, un cop hi vàrem ser tots, ens vam dirigir a Albanyà. Un cop allà vam seguir la carretera que puja al Bassegoda i ens vam desviar cap a la Molina per arribar al nostre primer punt d'interès, l'Església de Sant Bartomeu de Pincaró. Vam baixar dels cotxes, i vam observar l'interior de l'edifici alhora que seguíem la guia que havíem facilitat a tots els participants, on hi constava una breu explicació històrica del lloc concret i característiques arquitectòniques.

A continuació i seguint fil per randa els temps marcats vam arribar per esmorzar a Sant Corneli de la Muga, no sense abans aturar-nos per fer-nos-hi fotos en un pas on travessava la Muga que tan ens estimem. Després d'esmorzar vam enfilar la pista que ens porta a l'Hostal de la Muga i vam dirigir-nos a l'Església de Sant Julià de Ribelles. Allà ens vam fer una foto de grup i vam admirar el bon estat de conservació que té l'edifici després de la seva restauració als anys 80.

Tot seguit vam continuar la marxa fins a Creu de Principi, on qui va voler va poder observar la Cista megalítica que s'hi amaga. Després de la parada, i veient que anàvem molt bé de temps, vam fer una parada no prevista al pla de la Bateria per contemplar gran part del paisatge que s'amaga darrere de l'imponent muntanya del Puig de Bassegoda.

Un cop vàrem estar en marxa de nou vam dirigir-nos cap a Ca n'Agustí de Riu passant per la pista de Sadernes, que era on esperava el dinar. Abans d'arribar i, per donar una mica d'emoció a la marxa, vam haver de fer un canvi de roda a un 4x4 després d'una punxada fruit de la mala sort.

Un cop vam arribar ens esperaven unes amanides amb embotit, carn a la brasa i per acabar una coca casolana d'allò més bona.


Des d'Arrelats a la Muga ens agradaria agrair als quaranta participants que van assistir a la marxa així com a tots els voluntaris pel suport i ajut que ens donen a cada activitat. Per acabar ens agradaria també donar les gràcies a la Dolors de Ca n'Agustí per haver-nos obert les portes de casa seva i haver-nos preparat un dinar de primera.


Ens veiem a la propera! Moltes gràcies a tots i totes!68 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page