top of page
  • Writer's pictureArrelats a la Muga

2a MARXA 4X4

El passat diumenge dia 10 d'octubre vàrem organitzar la 2a marxa 4x4 dins el calendari d'activitats esportives i culturals d'Arrelats a la Muga.


L'itinerari tenia una extensió de 82km i transcorria, gran part, per la plana de l'Empordà, envoltats de camps de conreu, vinyes i dolmens. La concentració va ser a la Plaça Carles Camps de Sant Llorenç de la Muga i, un cop hi vàrem ser tots, ens vam dirigir cap a la pista que porta al pantà, desviant-nos per la pujada del Juncal en direcció a Boadella. Un cop vam arribar a la carretera comarcal que arriba a Boadella, la vam seguir direcció a Biure i, abans de trobar-nos l'encreuament, vàrem girar a mà dreta a través d'una pista forestal que deixa a mà esquerra una granja a peu de carretera. Seguint aquesta pista vàrem anar a parar a Biure, on vàrem fer l'esmorzar.

Una vegada esmorzats vàrem agafar la pista que puja fins el dipòsit i vàrem seguir fins anar a parar a la N-II, on vam fer un pas tècnic sota el pont de l'autopista i vàrem seguir vora un camp de vinyes fins a trobar una pista que ens va portar fins a Capmany. Des d'allà vam agafar direcció Cantallops i, a continuació, ens vam dirigir fins a Espolla. Des d'Espolla vam agafar una pista fins a Rabós i, una vegada allà, vam continuar per la carretera que condueix fins a Sant Quirze de Colera per arribar fins a Vilamaniscle. Una vegada vam ser allà, seguint tots els punts de tall que havíem establert, vam baixar fins a la Valleta, on va tocar sortir esglaonats de tres en tres per no causar cap imprevist al mig de la N-260.

La part final de l'itinerari transcorria per la carretera convencional de pujada al Monestir de Sant Pere de Rodes. Una vegada arribats a dalt vàrem baixar per la vessant que toca a Port de la Selva, i un cop vam ser a baix ens vam dirigir cap a Selva de Mar, on ens esperava un fantàstic dinar al Restaurant les Escoles.


Des d'Arrelats a la Muga ens agradaria agrair als seixanta set participants que van assistir a la marxa així com a tots els voluntaris pel suport i ajut que ens donen a cada activitat. Per acabar ens agradaria també donar les gràcies especialment a en Manel, en Lluís i en Roger per tota l'ajuda donada a l'hora de dissenyar i planificar el recorregut i al grup del Pasagas Team per haver participat en aquesta excursió.Ens veiem a la propera! Moltes gràcies a tots i totes!


Recent Posts

See All

Comments


bottom of page