top of page
  • Writer's pictureArrelats a la Muga

2a RECOLLIDA DE RESIDUS A LA MUGA

Per segon any consecutiu, des d'Arrelats a la Muga, hem tornat a tirar endavant una jornada de neteja de residus. Aquesta, s'emmarca dins la campanya que portem promovent des de l'estiu de l'any passat (#PROURESIDUSALAMUGA). A diferència de la darrera edició, aquesta vegada ens hem adherit a la campanya europea Let's Clean Up Europe, que compta amb el suport i la col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat i l'Agència de Residus de Catalunya. Aquesta recollida, que s'ha hagut de fer durant l'octubre de 2020 degut a la pandèmia, ens ha servit per retirar una pila de deixalles que restaven, algunes des de feia anys, escampades pels nostres paratges. El Setmanari Empordà ha fet ressò de la iniciativa, de la mateixa manera que diferents perfils de la xarxa social Instagram, que ens han encoratjat a seguir amb aquesta tasca.


Hem dividit el grup de voluntaris en dos, que han netejat la Muga al seu pas pel Pont del Grau, el passeig de Sant Antoni i els vorals de la carretera GI-511 des de Sant Llorenç de la Muga fins el Coll de Vellís.

Estem molt contents perquè hem estat un dels dos únics municipis de la comarca que s'ha adherit a la campanya europea amb l'objectiu de retirar del medi tots els residus que al llarg de l'any s'hi aboquen de manera descontrolada. Enguany, això sí, hem hagut de dur a terme la neteja mantenint i fent complir totes les mesures sanitàries i de distanciament social.


A través d'aquestes línies, des d'Arrelats a la Muga ens agradaria agrair a tots els voluntaris que han participat de manera desinteressada a retirar dels nostres paratges tots aquests residus que no hi haurien d'haver estat mai.

Sense natura no tenim futur.



Recent Posts

See All
bottom of page