top of page
  • Writer's pictureArrelats a la Muga

4a FOX TRAIL

El passat 10 d'abril vàrem tornar a sentir aquella il·lusió de recuperar de nou la cursa de muntanya de casa. Després d'un temps d'aturada, primer voluntària i després obligada degut a la pandèmia, ens enfrontàvem de nou a aquest gran repte que no és ni més ni menys que organitzar una cursa de muntanya a Sant Llorenç de la Muga.

Després de la decepció pel que fa al nombre de participants de la 3a edició -vàrem ser pocs més de 200-, aquest any teníem el dubte de si podríem recuperar el nivell que havíem aconseguit amb la 2a edició -superant amb escreix els 350 participants-. Malgrat que les dates varen ser complicades, ja que vàrem coincidir el mateix cap de setmana amb la cursa de Cadaqués, la marató d'Empúries, la Bacanard Trail de Begur i la Pels Camins dels Matxos de Torelló, vam aconseguir superar totes les expectatives possibles i, el diumenge 10 d'abril vam aplegar a gairebé 500 participants en la sortida de la cursa des de la Plaça Carles Camps.


Enguany, la cursa va constar únicament de dos recorreguts, un de 7,5km i un de 15km que transcorrien per indrets desconeguts, i és que la feina que vàrem fer a nivell de neteja de camins va ser molt destacable. En comparació amb les altres edicions, en aquesta gairebé no vàrem repetir cap tram de les anteriors, cosa que va fer que molts corredors i corredores descobrissin una cara de Sant Llorenç que desconeixien.


A través d'aquestes línies volem agrair a tots els participants, voluntaris i propietaris que van fer d'aquesta 4a edició, una edició que recordarem sempre.

Ens veiem l'any que ve!

Recent Posts

See All
bottom of page