top of page
  • Writer's pictureArrelats a la Muga

5a FOX TRAIL

La primavera captiva a les persones perquè evoca el bon temps, bones emocions, energies positives i tota mena de sentiments que els fan sentir més vius que mai. A nosaltres, en canvi, ens agrada perquè s'hi celebra la Fox Trail!


Així és, el passat 2 d'abril més de 450 persones van fer tremolar Sant Llorenç de la Muga en la seva cinquena edició. Després de la magnífica participació de l'any passat, era moment de repetir l'experiència i tornar a celebrar la cursa de muntanya de casa. Per poder oferir als participants un recorregut d'allò més salvatge i únic, aquest any es van modificar alguns trams de la cursa. Això va implicar molta feina de neteja, ja que bona part del nou recorregut transcorria per vells camins oblidats o directament pel mig del bosc.

El circuit permetia gaudir de llocs tan emblemàtics com les muralles del poble, La Muga, la solana d'en Rimbau, el Roc de la Penya, la torre dels Moros o el pont de Sant Antoni. Així com endinsar-se en la brutal massa forestal que rodeja el municipi.

Uns mesos abans de la cursa, l'equip d'Arrelats va organitzar diverses jornades per anar a desbrossar camins. Feina dura, però ben recompensada, ja que al final de cada jornada gaudíem d'un bon àpat tots junts a la carbonera.


Enguany la cursa va constar de dos recorreguts, un de 8 km (amb 300 m de desnivell) i un de 15 km (amb 700 m de desnivell).


A través d'aquestes línies volem agrair a tots els participants, voluntaris i propietaris que van fer d'aquesta 5a edició, una edició que recordarem sempre.

Ens veiem d'aquí poc!
















Recent Posts

See All
bottom of page