top of page
  • Writer's pictureArrelats a la Muga

4a MARXA NOCTURNA ALS BOSCOS DE CAN ROURA



El passat dia 4 d'agost vàrem organitzar de nou la marxa nocturna a Sant Llorenç de la Muga. Després de la magnífica participació de l'anterior edició, volíem tornar a repetir aquesta meravellosa iniciativa.

En aquesta ocasió l'itinerari, de 5,1 quilòmetres i 190 metres de desnivell positiu, transcorria per la zona dels boscos de Can Roura.

La sortida des de la Plaça de Vila ens va dur en direcció al pont de ferro per travessar la Muga i enfilar-nos cap a la torre dels Moros. Un cop allà la foscor va anar apagant el paisatge i la sensació d'aventura ja era present. Era moment d'encendre els frontals. A partir d'aquí la ruta seguia per estrets corriols que ens van endinsar ràpidament al mig del bosc. I per fi arribava el moment de fer un descans i gaudir del sopar tots junts en un indret privilegiat. Més tard vam arribar al camí que segueix la Muga fins al pont de Sant Antoni i sense creuar-lo vàrem seguir fins a la font de la Palanca. Era hora de travessar la Muga pel pont de ferro i d'arribar ja a Sant Llorenç.


En aquesta ocasió van assistir poc més de 50 persones. Xifra correcta per a poder controlar entre tots els voluntaris que tothom gaudis amb respecte de la muntanya. I és que les altes temperatures i l'elevat risc d'incendis ens van obligar a ser previsors i estar molt atents al pla Alfa de la Generalitat. Cal remarcar que abans de la caminada es va recordar als assistents que estava prohibit fumar i que calia respectar el medi ambient.


A través d'aquestes línies volem agrair als voluntaris per tota la feina feta prèviament a la sortida. Aquest any per culpa d'una lesió l'Antoni Soler no va poder encapçalar la marxa nocturna com ja venia sent tradició, així i tot, va ser present a l'avituallament fent de voluntari. Esperem que l'any vinent puguem tenir-lo novament encapçalant aquesta sortida. En aquesta ocasió al capdavant de la marxa vam tenir en Toni Fabri a qui li estem molt agraïts. Així mateix, també volem donar les gràcies als més de 50 participants que varen prendre sortida.





Recent Posts

See All
bottom of page